Aston weer terug onder zadel – Christa Larmoyeur

Christa Larmoyeur schreef zojuist dolblij op haar Facebookpagina dat haar topper Aston Martin NL weer terug is onder het zadel. “Nee dit is geen herinnering van Facebook. Dit is ASTON MARTIN NL zoals hij nu is. Aston jongen wat heb jij in je nog korte leventje mij al diepe dalen en hoge toppen laten beleven. Waar dit verhaal eindigt weet ik ook nog niet. Maar zelfs als dit het hoogst haalbare is, ben ik zo’n gezegend mens!”

Larmoyeur heeft al heel wat moeten mee maken met de Uphill-zoon Aston Martin. In 2015 moest de twaalfjarige ruin zijn oog missen door een ongeluk. Maar met veel succes kwam hij terug in de sport. Toen sloeg in januari het noodlot weer toe. Aston Martin liep een ernstige peesblessure en hij zou nooit meer in de sport kunnen komen.

Bron horses.nl & lees meer op horses.nl

Christa Larmoyeur over Aston Martin: ‘Wonderen zijn de wereld niet uit’

Christa Larmoyeur heeft al een hoop meegemaakt met haar Aston Martin. In 2015 moest de ruin een oog missen door een ongeluk, kwam terug in de sport, maar liep begin dit jaar een ernstige peesblessure op, waarna men in eerste instantie dacht dat ook een toekomst als recreatiepaard niet meer mogelijk zou zijn.

4-frequentie-lasertherapie

In april dit jaar vertelde Larmoyeur dat Aston Martin intensief was behandeld met 4-frequentie-lasertherapie door Iris Lobert van Equine Motion. Toen zei ze nog dat ze er stiekem een beetje van droomde om ooit weer op hem te kunnen rijden, maar stelde ze dat ze daar niet vanuit mocht gaan. Toch is het zover gekomen. Vandaag schreef een duidelijk dolblije Larmoyeur op Facebook dat Aston Martin terug onder het zadel was en plaatste daar gelijk een paar foto’s bij.

Bron hoefslag.nl & lees meer op hoefslag.nl

Equine Motion Institute