Fantastisch resultaat, snel herstel

Met de uiterst geavanceerde FP4 laser kunnen wij een groot scala aan peesblessures behandelen. Pezen, gewrichtsbanden en spieren krijgen een uitgekiende behandeling met deze ultra power laser.

equine-motion-institute-fp4-laser-treatment

Paarden met een lichtere peesblessure kunnen voor twee weken naar onze kliniek komen, waar ze een dagelijkse behandeling krijgen met de FP4 laser.
Na deze periode van twee weken, kan het paard naar huis en start de revalidatie met een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Het is ook mogelijk het hele programma op de kliniek af te ronden.

De FP4 laser werkt met vier laserstralen, met vier frequenties op hetzelfde moment wat uitstekende (bewezen) resultaten oplevert. De revalidatietijd voor blessures aan pezen of gewrichtsbanden is aanzienlijk korter ten opzichte van de traditionele revalidatie behandelingen. Daarom is het mogelijk voor toppaarden om spoedig weer op hun oude niveau te kunnen presteren.

In 90% van de acute gevallen is er geen blijvende schade aan de pezen, als de laserbehandeling zo snel mogelijk wordt gestart na het ontstaan van de blessure..

Feiten:

  • Laserbehandeling is pijnloos
  • 90% verbetering binnen twee weken
  • Korte herstelperiode
  • Sterk en gezond peesweefsel na een laserbehandeling
  • Terug op het hoogste wedstrijdniveau binnen 6 maanden